Update cookies preferences
 

Deneme Altyapı Performans Sporcu Kayıt Formu

    SPORCUNUN

    KANUNİ TEMSİLCİ (Anne, Baba, Amca, Dayı, Teyze, Akraba, vb.)

    Kanuni Temsilci-1

    Kanuni Temsilci-2

    Adı-Soyadı

    Adı-Soyadı

    Mesleği

    Mesleği

    İş Adresi

    İş Adresi

    Ev Adresi

    Ev Adresi





    SPORCU-KANUNİ TEMSİLCİ SÖZLEŞMESİ

     

    AYKON SPOR KULÜBÜ ile sporcu ve Yasal Temsilcisi arasında, aşağıdaki kurallar dahilinde, AYKON SPOR KULÜBÜ ‘nün faaliyet gösterdiği YÜZME branşında, kulübün belirttiği spor tesisinde, kurs ve antrenman vermek üzere, kulübün belirlediği ve karşılıklı olarak kabul ve taahhüt edilen “Etik Kurallar” ışığında karşılıklı olarak anlaşmaya varılmıştır. Buna göre;

    1. AYKON SPOR KULÜBÜ, grupların ve takımların antrenörlerini, liderlerini, çalışma gün ve saatlerini değiştirme hakkına sahiptir.
    2. Kursiyerimiz, Spor Kompleksimiz dahilinde, başta kulübümüz işletmesinin belirlediği kurallar olmak üzere tesis içerisinde, her türlü sportif donanımı kullanırken ve etkinliklerde bulunurken, antrenörlerin yazılı ve sözlü talimatlarına mutlak suretle uymak zorundadırlar. Aksi durumlarda meydana gelebilecek her türlü zarar ve ziyandan kendisi sorumlu olacaktır. Bu gibi durumlarda, AYKON SPOR KULÜBÜ’ne hiçbir sorumluluk ve yükümlülük yüklenemeyecektir.
    3. Kulübümüz hizmetlerinden ikinci bir kardeşin yararlanması halinde; aidatlar üzerinden %5 indirim uygulanır.
    4. Altyapı ve performans grupları sezon tatili verdiğinde, grup sporcuları antrenörleriyle haberleşerek havuzdan yararlanabilecektir.
    5. Raporlanmış sağlık sorunu ve şehir değiştirme gibi zorunlu durumlar dışında kayıt ücreti iadesi yapılmayacaktır.
    6. Sporcunun kulüp değiştirmesi durumunda;
      1. Burs yönetmeliğinden faydalanan sporcuların, AYKON SPOR KULÜBÜ’nden aldığı toplam burs bedeli ile Gençlik Spor İl Müdürlüğünün belirlediği bonservis bedelinin toplamının kulübümüze ödenmesi talep edilecektir.
      2. Burs yönetmeliğinden faydalanmayan sporculardan ise Gençlik Spor İl Müdürlüğünün belirlediği bonservis bedeli talep edilecektir.
    7. Yangın, doğal afet, salgın hastalık, iklime dayalı olağanüstü durumlarda, havuzların kapatılması ile beraber ücret iadelerinin yapılmayacağı ve olağanüstü durum bitene kadar saklı kalan üyelik hakkı dondurulacaktır.
    8. Süresi dolan üyeliklerde, en fazla bir ay içinde yenilenmediği takdirde aylık %10 gecikme bedeli uygulanacaktır.
    9. Altyapı ve performans gruplarında yüzen sporcular müsabakalara kulübe ait olan kıyafetlerle katılmak zorundadır. Bursu olmayan her sporcunun kıyafet ve bone masrafını velisi karşılayacaktır.
    10. Takım sporcularının lisans işlemleri, Sicil Lisans Yönetmeliği hükümlerine göre yapılmaktadır. Yıllık federasyon faaliyet programı belirlendikten sonra her yaş grubunun ve takımlarının katılacağı müsabaka ve etkinlikler velilere duyurulacaktır. Sezon içinde kulüp teknik heyeti bu müsabakalarda değişiklik yapabilir. Lisanslı takım sporcuları AYKON SPOR KULÜBÜ’nün yazılı izni olmaksızın hiçbir şekilde kulüp dışındaki yarış, organizasyon ve antrenmanlara katılamazlar. Aksi durumda sporcu hakkında kulüp içi disiplin kuralları uygulanır. Bu gibi durumlarda kulüp ile ilişkiye kesilen sporcu, kulübe ödemesi gereken yıllık taahhüdünü yerine getirmekte yükümlü ve sorumludur.
    11. AYKON SPOR KULÜBÜ, sporcuların sezon içerisinde çalışmalarını, resmi sosyal medya hesapları, web sitesi, e-posta, yazılı/görsel işitsel medya vb. platformlarda her türlü paylaşım yapabilir.
    12. AYKON SPOR KULÜBÜ, 13+ sporcuları burs kriterleri Türkiye Yüzme Federasyonu Türkiye Şampiyonası yarışlarında alınan başarılar için geçerlidir. Sporcu ve veli, burs yönetmeliği hakkında halkla ilişkiler bölümünden bilgi alabilir.
    13. Bu sözleşmenin içeriği, imzalayacak olan sporcu ve velisi tarafından önceden teslim alınarak okunmuş ve 12 maddeden oluşan iş bu sözleşmenin tüm maddeleri hakkında kendisine bilgi verilmek suretiyle gerekli bilgilendirme özel olarak yapıldıktan sonra iki nüsha olarak imza altına alınmıştır. Kursiyer, sporcu ve veli, bu sözleşmenin bir suretini imzaladıktan sonra teslim aldığını ve içindeki tüm maddeleri okuduğunu ve bilgi sahibi olduğunu ayrıca kabul ve taahhüt eder.

    Aykon Akademi-Ankara Yüzme, Çankaya Yüzme, Çayyolu Yüzme, Ankara Yüzme Havuzu, Ankara Yüzme Kursu